Apel emoționant! Îi invită la nunta fiicei pe cei ce au primit organele băiatului ei: "Nu aș vrea decât o îmbrățișare"

Apel emoționant! Îi invită la nunta fiicei pe cei ce au primit organele băiatului ei: "Nu aș vrea decât o îmbrățișare"

O mamă, care a donat organele fiului ei, îi invită la nunta fiicei pe cei care au primit ficatul și rinichii copilului ei.

Flaviu Ferencz împlinise 26 de ani și era pasionat de sporturi extreme. Era iulie 2013, când tânărul s-a dus cu mașina, împreună cu doi prieteni, la Roșia de lângă Beiuș, să se dea cu placa de longboard. La un moment dat, lui Flaviu i-a alunecat placa de sub picioare și a căzut pe spate. Tânărul purta cotiere și genunchiere, dar nu și cască. S-a lovit grav la cap, scrie libertatea.ro. 

Băiatul nu a mai putut fi salvat, iar părinţii au fost de acord ca organele sale să fie donate. Mama acestuia, Semina Ferencz, știe doar că ficatul și rinichii copilului ei au ajuns la trei oameni. Sunt doi tineri care aveau aproape aceeași vârstă cu fiul ei, unul din Zalău și unul din Cluj, și o doctoriță din București. 

Nunta surorii lui va avea loc în 20-21 septembrie 2019, la Cluj-Napoca, iar părinţii îi invită pe cei cei au primit organele lui Flaviu la nuntă “Să simt că este și fratele ei alături de ea în cel mai frumos moment” . 

 

Comenteaza