Apel umanitar: la doar trei ani, viaţa lui Mihnea s-a schimbat peste noapte VIDEO

Apel umanitar: la doar trei ani, viaţa lui Mihnea s-a schimbat peste noapte VIDEO
Mihnea Moldovan, un copil de doar trei ani, a fost diagnosticat în urmă cu două luni cu o boală necruţătoare: leucemia limfoblastică. Pentru a fi salvat, ar trebui să meargă la Clinica San Matteo din Pavia, Italia, însă părinţii nu îşi permit tratamentul.

După diagnosticare, Mihnea a urmat un tratament agresiv cu citostatice, însă nu a avut efectul scontat. Din contră a avut mai multe reacţii adverse, din cauza cărora în prezent refuză să mănânce şi să vorbească şi nu se mai poate da jos din pat.

Disperată, mama sa a trimis scrisori la mai multe clinici din lume. Soluţia salvatoare pentru copil ar fi transferul lui imediat la Clinica San Matteo din Pavia, unde şansele sale de supravieţuire sunt mult mai mari ca în ţară. Din păcate, costul tratamentului se ridică la aproximativ 50.000 de euro, sumă din care părinţii au strâns o parte, însă nu au resursele necesare ca să o acopere integral.

În acest caz s-a implicat, printre alţii, Fundaţia Mereu Aproape, care a lansat o campanie umanitară de ajutorare a acestuia. De asemenea, părinţii săi au creat un site pe care cei interesaţi pot afla mai multe detalii despre Mihnea, respectiv pot consulta documentele medicale.

Persoanele care doresc să ofere o mână de ajutor pot efectua donaţii de doi euro printr-un SMS la 8848, direct în contul părinţilor sau prin intermediul fundaţiei.

Comenteaza