Apostu are o casă de vacaţă în Câmpeneşti. Vezi cum arată refugiul de week-end al primarului VIDEO

Apostu are o casă de vacaţă în Câmpeneşti. Vezi cum arată refugiul de week-end al primarului VIDEO
Primarul Sorin Apostu deţine o proprietate în localitatea Câmpeneşti. Casa de vacanţă a lui Apostu a fost construită într-o zonă extrem de populară printre oamenii de afaceri clujeni, chiar pe malul unui lac. Primarul Clujului are piscină în curte şi este vecin cu omologul din Apahida, Ionel Fărcaş.

Pe lângă proprietăţile din Cluj şi Focşani, soţii Apostu mai deţin şi o casă de vacanţă în localitatea Câmpeneşti. Clădirea se întinde pe câteva sute de metrii pătraţi şi este construită chiar la malul unuia din lacurile din zonă.

În comuna Câmpeneşti Sorin Apostu deţine un adevărat domeniu. Terenul are câteva sute de metri pătraţi, iar casa de vacanţă, construită chiar la malul lacului, are aproape 100 de metri pătraţi. Locuinţa include chiar şi o piscină, pe care o împarte cu casa din vecini. Potrivit declaraţiei de avere a primarului Sorin Apostu, casa a fost construită în 2008 şi este pe numele său şi al soţiei sale. La numai câteva sute de metri de proprietatea lui Sorin Apostu se află casa patronului firmei Brantner-Vereş, Eugen Vereş. Societatea acestuia este şi ea implicată în dosarul luării de mită, administratorul companiei, Călin Stoia, fiind arestat preventiv alături de primarul Clujului.

 

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Florin Dan

Citiţi mai multe detalii despre domeniul lui Apostu din Câmpeneşti, în ediţia de mâine a ZIUA de CLUJ

Comenteaza