Apostu îl vrea pe avocatul vedetelor

Apostu îl vrea pe avocatul vedetelor
Avocatul Cristian M. Sîrbu din Baroul Bucureşti, care i-a asistat printre alţii pe Adrian Iovan, Adrian Mutu şi Andrei Mărgăritescu, a fost contactat pentru a-i reprezenta pe Sorin Apostu

Surse judiciare au declarat pentru ZIUA de CLUJ că avocatul Cristian Sîrbu din Bucureşti ar urma să se deplaseze la Cluj pentru a-l vizita în arest pe primarul suspendat Sorin Apostu. Contactat de ZIUA de CLUJ, avocatul Sîrbu a răspuns scurt: "nu m-am hotărât încă dacă intru în caz".

Sorin Apostu a spus azi în intanţă că renunţă la cererea de eliberare sub control judiciar depusă anterior de avocatul Gheorghiţă Mateuţ. De altfel, acest avocat nici nu a fost prezent la Curtea de Apel, primarul fiind asistat de Tiberiu Ban şi Gianina Cuc. 

Avocatul Cristian Sîrbu este cunoscut în lumea mondenă din Bucureşti, după ce i-a reprezentat pe fotbalistul Adrian Mutu şi pe pilotul de avion Adrian Iovan. Mai nou, îl asistă pe dinamovistul Andrei Mărgăritescu şi pe eleva care ar fi fost violată de la liceul de fiţe din Capitală "Jean Monnet"

 

Comenteaza