Aproape un sfert dintre profesorii clujeni, note sub 5 la titularizare

Aproape un sfert dintre profesorii clujeni, note sub 5 la titularizare
O pondere de 23,4% dintre candidaţii la examenul de titularizare din acest an la Cluj au obţinut note sub 5. Ponderea este cu aproximativ 10% mai mare decât anul trecut, când 13,79% dintre candidaţi au obţinut astfel de note.

36,50% dintre candidaţi au obţinut note cuprinse între 5 şi 7, iar 40,10% au avut note între 7 şi 10. Au existat două note de 10, la istorie şi biologie, conform datelor citate de Marinela Marc, inspectorul general adjunct al IŞJ Cluj. Ea a precizat că nu au existat note de 1 la examen, cel puţin în judeţul Cluj. Candidaţii la examenul de titularizare au fost nevoiţi să aştepte ore în şir pnă la afişarea rezultatelor, care erau aşteptate să fie publicate în jurul amiezii.

Au existat persoane care au aşteptat chiar şi de la ora 11, iar rezultatele nu sunt afişate nici la ora difuzării acestei ştiri. "E o problemă tehnică la programul utilizat şi la nivelul ministerului. Dacă a fost o problemă tehnică într-un judeţ, celelalte judeţe nu au putut lista rezultatele", a explicat Marc.

Comenteaza