Aproximativ 60 de hoteluri vor participa la programul "Litoralul pentru toţi"

Aproximativ 60 de hoteluri vor participa la programul
Aproximativ 60 de hoteluri, de la o stea la cinci stele, vor participa la programul "Litoralul pentru toţi", care se va desfăşura în perioada 1 septembrie - 15 octombrie, tarifele pentru o săptămână la malul mării fiind cuprinse între 179 de lei şi 549 de lei, în funcţie de confortul unităţii.
">

"S-au înscris, până în prezent, aproape 35 de hoteluri, sunt acoperite toate staţiunile, deocamdată, mai puţin Costineşti. Din experienţa anilor trecuţi, vă spun că vom ajunge 55-60 de hoteluri, deci 5-6.000 de locuri de cazare, cam aceasta este media cu care am ieşit întotdeauna. Important e că avem oferte pentru toate categoriile de hotel, iar turiştii beneficiază de mic dejun în acest tarif. Acum mai mulţi ani aveau doar cazare, nu şi mic dejun. Programul este accesibil doar prin agenţiile de turism membre ANAT", a declarat, joi, Corina Martin, preşedintele ANAT şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, în cadrul unei conferinţe de presă prilejuite de lansarea acestui program.

Biletele au început să fie vândute săptămâna trecută şi la Cluj, de trei agenţii - Ave Tour şi două agenţii ale Eximtour - şi costă între 189 lei la două stele şi 600 lei la patru stele, pentru o persoană.

Martin a mai spus că acest program nu aduce profit hotelierilor, dar este o modalitate de a arăta că litoralul românesc are o imagine mai bună şi servicii mai bune.

"Litoralul pentru toţi nu este un program care să aducă profituri, este un program care vrea să arate românilor că litoralul românesc există, are din ce în ce o imagine mai bună, servicii mai bune. Sigur că avem probleme în continuare şi nu le ascundem şi niciodată nu o să spunem că am terminat şi rezolvat toate problemele litoralului, dar lucrăm ca imaginea acestei destinaţii să se îmbunătăţească", a menţionat Corina Martin.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, patronatele de pe Litoral şi patronatul ANAT au lansat programul "Mini preţuri de vacanţă - Litoralul pentru Toţi", ediţia de toamnă 2011, care se desfăşoară între 1 septembrie şi 15 octombrie. Începând cu această ediţie, s-a realizat unificarea programelor O săptămână la mare" şi "Litoralul pentru toţi", respectiv utilizarea aceluiaşi nume - Litoralul pentru toţi - şi a aceloraşi tarife în vederea facilitării vânzării programului şi promovării acestuia către publicul larg.

Astfel, pentru şase nopţi, la un hotel de o stea un turist va plăti 179 de lei, pentru două stele - 279 de lei, trei stele - 379 de lei, patru stele - 439 de lei şi cinci stele - 549 de lei.

Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii, adică de o intrare gratuită la unul din obiectivele de interes din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie şi Muzeul de Artă Populară.

Etichete
Comenteaza