Arestat după o spargere. A furat bijuterii de 15.000 de lei

Arestat după o spargere. A furat bijuterii de 15.000 de lei
| Foto: Arhiva

Un bărbat care ar fi sustras dintr-o locuinţă din Gherla bijuterii în valoare de 15.000 de lei, a fost reţinut de poliţiştii clujeni, iar magistraţii au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gherla au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 34 de ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost identificat şi reţinut cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră – Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca.

"În fapt, bărbatul este bănuit că la data de 30 ianuarie a.c., ar fi părtuns într-o locuinţă de pe starada Plugarilor din municipiul Gherla, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii, cu un prejudiciu estimat de partea vătămată  la suma de 15.000 de lei, recuperat în proporţie de 90 %. În urma prezentării acestuia în faţa magistraţilor Judecătoriei Gherla, faţă de bărbat a fost luată măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului", transmite IPJ Cluj.

Comenteaza