Arya s-a pierdut şi a mers 250 de km pentru a-şi regăsi stăpânul

Arya s-a pierdut şi a mers 250 de km pentru a-şi regăsi stăpânul
| Foto: facebook

Arya, o căţeluşă lup cehoslovac s-a pierdut pe 19 august. Aceasta a sărit din remorca în care se afla. Patrupeda s-a pierdut lângă Teiuş şi a fost găsită, după o săptămână, aproape de Piteşti. Cei care au găsit-o au refuzat recompensa de 1.000 de euro oferită de către stăpânul Aryei.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Scopul unui câine în viaţă este să-şi iubească şi să-şi urmeze stăpânul sau stăpâna. Arya, o femelă în vârstă de un an, nu s-a dezis de misiunea ei şi a mers nu mai puţin de 250 de km pentru a-şi regăsi omul. Nici canicula şi nici lipsa hranei şi a mâncării nu au învins-o. 
 
Povestea căţeluşei a fost publicată pe Facebook de Mihai Popescu. „Din păcate, Arya a sărit din remorca în care se afla dupa ce şi-a deschis cuşca cu intenţia de a merge la stăpân la maşină, însă acesta plecase de pe loc fără să observe şi a mers până în alt oraş.

Nu se ştie exact unde a sărit, însă se pare că ea a fost văzută în Teiuş (el mergând Cluj-Sibiu). Cu o săptămână înainte de pierderea ei a fost împuşcată o alta femela pierdută din aceeaşi rasă, aşa că am stat toţi cu sufletul la gură, sperând să nu aiba aceeaşi soartă”, povesteşte tânărul pe Facebook. 

Căţeluşa a avut şi puţin noroc şi a ajuns la stăpân. Salvatorii săi  refuzat recompensa de 1.000 de euro promisă de către stăpânul ei. 
 
„Acum ea este bine şi este la casa ei. Tot drumul spre casă a dormit cu nasul langă stăpân iar la desparţirea de băieţii care au ajutat-o, i-a pupat şi le-a mulţumit. Recompensa de 1.000 de euro a fost refuzată categoric de către cei ce au gasit-o şi nu au acceptat decât plata drumului de la Piteşti la Sibiu, unde s-au întâlnit cu Alex şi câteva beri în cinstea ei. (A ştiut să-i aleagă). Avem oameni faini în ţară! Pe mine m-au convins că pot crede în continuare în cei din jur. Video-ul este făcut atunci cand au dat de ea”, a mai scris Popescu. 

FOTO Mihai Popescu Facebook

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza