Arya s-a pierdut şi a mers 250 de km pentru a-şi regăsi stăpânul

Arya s-a pierdut şi a mers 250 de km pentru a-şi regăsi stăpânul
| Foto: facebook

Arya, o căţeluşă lup cehoslovac s-a pierdut pe 19 august. Aceasta a sărit din remorca în care se afla. Patrupeda s-a pierdut lângă Teiuş şi a fost găsită, după o săptămână, aproape de Piteşti. Cei care au găsit-o au refuzat recompensa de 1.000 de euro oferită de către stăpânul Aryei.

Scopul unui câine în viaţă este să-şi iubească şi să-şi urmeze stăpânul sau stăpâna. Arya, o femelă în vârstă de un an, nu s-a dezis de misiunea ei şi a mers nu mai puţin de 250 de km pentru a-şi regăsi omul. Nici canicula şi nici lipsa hranei şi a mâncării nu au învins-o. 
 
Povestea căţeluşei a fost publicată pe Facebook de Mihai Popescu. „Din păcate, Arya a sărit din remorca în care se afla dupa ce şi-a deschis cuşca cu intenţia de a merge la stăpân la maşină, însă acesta plecase de pe loc fără să observe şi a mers până în alt oraş.

Nu se ştie exact unde a sărit, însă se pare că ea a fost văzută în Teiuş (el mergând Cluj-Sibiu). Cu o săptămână înainte de pierderea ei a fost împuşcată o alta femela pierdută din aceeaşi rasă, aşa că am stat toţi cu sufletul la gură, sperând să nu aiba aceeaşi soartă”, povesteşte tânărul pe Facebook. 

Căţeluşa a avut şi puţin noroc şi a ajuns la stăpân. Salvatorii săi  refuzat recompensa de 1.000 de euro promisă de către stăpânul ei. 
 
„Acum ea este bine şi este la casa ei. Tot drumul spre casă a dormit cu nasul langă stăpân iar la desparţirea de băieţii care au ajutat-o, i-a pupat şi le-a mulţumit. Recompensa de 1.000 de euro a fost refuzată categoric de către cei ce au gasit-o şi nu au acceptat decât plata drumului de la Piteşti la Sibiu, unde s-au întâlnit cu Alex şi câteva beri în cinstea ei. (A ştiut să-i aleagă). Avem oameni faini în ţară! Pe mine m-au convins că pot crede în continuare în cei din jur. Video-ul este făcut atunci cand au dat de ea”, a mai scris Popescu. 

FOTO Mihai Popescu Facebook

Comenteaza