Așa se produc accidentele: Șofer clujean, prins la volan după câteva pahare de alcool

Așa se produc accidentele: Șofer clujean, prins la volan după câteva pahare de alcool
| Foto: ordinea.ro

Un bărbat de 46 de ani din Cluj-Napoca a fost oprit de polițiști în trafic în timp ce conducea un autoturism spre localitatea Popești.

Polițiștii din Baciu au depistat, la data de 4 aprilie, în jurul orei 20.20, un conducător auto, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism pe DC 142B, în localitatea Popești, deși se afla sub influența alcoolului.

"Testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice", a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 14:45, polițiștii din Huedin, au oprit pentru control un autoturism condus pe DC Călățele Pădure, în interiorul localității, de un bărbat de 67 de ani, din comuna Călățele.

În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul avea permisul suspendat.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza