Şase răniţi într-un accident la Jucu. A fost chemat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş GALERIE FOTO / VIDEO

Şase răniţi într-un accident la Jucu. A fost chemat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş GALERIE FOTO / VIDEO
Un grav accident de circulaţie a blocat astăzi drumul dintre Cluj şi Dej.

Şase persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj, după un accident în care au fost implicate trei maşini, în localitatea Jucu, ieşirea spre Gherla.

Din cauza numărului mare de răniţi, printre care s-au aflat şi doi minori, a fost chemat şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş. S-a mai intervenit cu două autospeciale de Popmpieri şi un alt echipaj SMURD.

"După primele informaţii, două persoane au fost rănite mai grav. Este vorba despre o persoană ce a fost descarcerată, precum şi de o fetiţă minoră", a declarat, pentru ziuadecj.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

UPDATE. "Şase persoane, între care doi minori, au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1C, la ieşirea din comuna Jucu, spre Gherla. În accident au fost implicate trei maşini, iar din primele cercetări reiese că accidentul a fost cauzat de o depăşire neregulamentară a unuia dintre cele trei autovehicule. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, citată de mediafax.ro.

Potrivit acesteia, poliţiştii de la Serviciul Rutier fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Mai jos puteţi vedea un filmuleţ de la faţa locului, realizat de GherlaNews.ro:

Comenteaza