Asfaltul din zona noii linii de tramvai a "picat" testul îngheţului VIDEO

Asfaltul din zona noii linii de tramvai a
Asfaltul de pe lângă noua şi moderna linie de tramvai a Clujului a ţinut doar jumătate de an. Cum a dat îngheţul, între liniile de tramvai au început să apară şanţuri, cum erau şi între vechile şine. Potrivit primăriei, constructorul a oferit garanţie trei ani pentru asfalt, astfel că va trebui să suporte reparaţiile.

Cel mai tare s-a deteriorat asfaltul din capătul liniei din cartierul Mănăştur. Însă nici în zona parcului central asfaltul nu a trecut testul primului îngheţ.

Desi asfaltul a fost turnat in vara odata cu reabilitatea liniei de tramvai, acesta a inceput sa cedeze pe alocuri si seamana cu cel vechi.

Şoferii care trec peste liniile de tramvai se plâng că-şi strică maşinile.

Reprezentanţii Primăriei spun că, în baza garanţiei de 3 ani oferite, constructorul trebuie să repare asfaltul

"Lucrarile sunt in garantie si municipalitatea a comunicat companiei obligativitatea de a face lucrari de interventie pentru a aduce carosabilul la o situatie functionala si probabil in primavara vor interveni cu lucrarile de asfaltare pe zonele afectate", a menţionat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca.

Modernizarea liniei de tramvai pe tronsonul Mănăştur-Gara, în lungime de aproape 12 kilometri, a costat 76 de milioane de lei, preţ ce include şi circa o mie de metri pătraţi de carosabil.

 

Etichete
Comenteaza