Asta da captură! Lemne de 18.000 de lei, confiscate dintr-un depozit

Asta da captură! Lemne de 18.000 de lei, confiscate dintr-un depozit
În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice polițiștii au confiscat dintr-un depozit material lemnos în valoare de aproximativ 18.000 de lei.

Controlul, desfăşurat de polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, a avut loc marţi la un depozit de materiale lemnoase din municipiul Cluj-Napoca. 

Cu ocazia raziei s-a constatat că acesta nu funcționează în baza unei autorizații legale, iar pentru materialul lemnos depozitat nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

"Urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune în cuatum de 2.000 de lei și au fost confiscați circa 30 de metri cubi cherestea rășinoase. Materialul lemnos confiscat, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Oamenii legii precizează că vor continua acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice şi în perioada următoare. 

 

Comenteaza