Asta da lovitură! Trei tineri au dat o spargere de peste 45.000 de euro. Poliţiştii au avut nevoie de 2 ani ca să-i prindă

Asta da lovitură! Trei tineri au dat o spargere de peste 45.000 de euro. Poliţiştii au avut nevoie de 2 ani ca să-i prindă
Trei tineri bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat comisă în urmă cu doi ani au fost identificaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore.

Hoţii, nişte turdeni de 21, 24, respectiv de 26 de ani, ar fi pătruns fără drept în data de 9 noiembrie 2013 într-o locuinţă de pe raza municipiului Turda, sustrăgând mai multe documente, sume de bani şi bijuterii. Prin fapta lor au cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 200.000 lei (45.208 euro, dipă cursul BNR din 16 septembrie). 

"În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de cei trei tineri s-a dispus continurea urmării penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal", precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet compentente, urmând ca tinerii să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Comenteaza