Atenţie clujeni, peste 200 de poliţişti sunt cu ochii pe voi de Sărbători, gata să intervină dacă nu respectaţi legea

Atenţie clujeni, peste 200 de poliţişti sunt cu ochii pe voi de Sărbători, gata să intervină dacă nu respectaţi legea

Poliţiştii clujeni vor fi şi anul acesta de Sărbători, la datorie pentru ca majoritatea dintre noi să ne bucurăm de un Crăciun în siguranţă şi ne îndeamnă să anunţăm la 112 comiterea oricărei fapte antisociale la care am fost martori.

"Peste 200 de poliţişti clujeni se vor afla la datorie zilnic, în această minivacanță de Crăciun și vor acționa, în sistem integrat, împreună cu celelalte forţe de ordine, pentru menţinerea unui climat optim de siguranţă publică și prevenirea evenimentelor antisociale, pentru crearea unui climat de siguranţă rutieră pe drumurile publice, dar şi pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul Sars-Cov 2.

Astfel, efectivele de poliție vor acționa în perioada 25 – 26 decembrie a.c., pentru prevenirea și descurajare faptelor antisociale și în scopul impunerii ferme a legii.

Poliţiştii rutieri sunt prezenţi pe toate arterele principale din județ, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, acționând totodată în vederea depistării participanților la trafic care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

De asemenea, poliţiştii clujeni derulează în continuare activităţi de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse de autorităţi, în contextul pandemic.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecţie, pentru a petrece minivacanța de Crăciun în liniște și sănătate!

Polițiștii rutieri amintesc faptul că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum sau trafic reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere!

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist sau sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj vă urează sărbători liniștite și fericite, în siguranţă!", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza