"Atenție: HOȚI! Tocmai i-am prins la furat în Big Mănăştur. Evitați să-i abordați direct pentru că sunt agresivi"

"Atenție: HOȚI! Tocmai i-am prins la furat în Big Mănăştur. Evitați să-i abordați direct pentru că sunt agresivi"
| Foto: Facebook - Trăiesc în Mănăştur

Într-o postare de pe pagina de Facebook a comunităţii mănăşturene vedetele sunt doi indivizi care au fost surprinşi la furat.

În postarea de pe pagina de Facebook Trăiesc în Mănăştur scrie că indivizii surprinşi la furat sunt cunoscuţi şi de poliţiştii din cartier, dar că fără mai multe reclamaţii nu e rost nici de dosar, nici de condamnare. Oamenii ar fi fost văzuţi la furat atât din magazine, cât şi de la trecători.  

Se pare că infractorii devin agresivi când sunt surprinşi în acţiune, de aceea clujeanul care a postat fotografiile îi sfătuieşte pe cei care îi văd la "muncă", să anunţe poliţia, înainte de a-i confrunta direct. 

"Atenție: HOȚI! Tocmai i-am prins la furat în Big Mănăştur. Au furat din mai multe magazine dar şi de la oameni din buzunar / geantă.

Ce fură vând prin Piața Ion Meşter şi zona Minerva. Poliția îi ştie bine, îi tot saltă când sunt sesizați, dar se pare că nu-i pot linişti.

Dacă îi vedeți "în acțiune" evitați să-i abordați direct pentru că sunt agresivi, sunați la 112 şi sesizați furtul. Dacă se strâng mai multe dosare şi îi condamnă, poate se liniştesc şi nu ajung să facă tâlhării sau nebunii mai mari", se arată în postarea de pe Facebook. 

Comenteaza