Update "Atenție pe drumul Sf. Ioan! Este oglindă" vs. "Ne împotmolim în 1-2 cm de zăpadă?" / Răspunsul viceprimarului

"Atenție pe drumul Sf. Ioan! Este oglindă" vs. "Ne împotmolim în 1-2 cm de zăpadă?" / Răspunsul viceprimarului
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

O dezbatere intensă pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca a stârnit o postare cu o fotografie care atrage atenţia asupra faptului că drumul de la Sf. Ioan "este oglindă". 

"Firmele au intervenit încă de la ora 6, în străzile în pantă și de prioritate 1. Acum acționează pe restul străzilor. Există destul material antiderapant. La noapte se mai anunță ninsoare, dacă va fi cazul vom interveni cu protitudin", a spus Dan Tarcea, viceprimar Cluj. 

----------------------------------

"Atenție pe drumul Sf.Ioan ! Este oglindă . Nu pare să fi fost deszăpezit", a transmis în dimineaţa de vineri, 27 ianuarie un şofer pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. 

Pe grupul respectiv părerile sunt împărţite cu privire la starea drumurilor. Unii ar vrea ca autorităţile să intervină deoarece se alunecă pe şosea.

Totuşi, mulţi şoferi sunt de părere că la o ninsoare slabă ca aceasta din dimineaţa de vineri, 27 ianuarie 2023 de la Cluj ar presupune mai mult un şofat preventiv, amintind de vremurile când nu schimbam cauciucuri pentru iarnă şi starea drumurilor era mult mai jalnică decât cea de acum. 

"Adaptaţi viteza si stilul de condus la conditiile meteo!",
"Așa și asta ți se pare că e zăpadă? Circulați cu grijă că nu e sfârșitul lumii"
"La nici 1 cm de zăpadă vrei sa scoale din pat șoferii de pe autospeciale? în sfânta zi de vineri?"

"Acu 15-20 de ani conduceam fără cauciucuri de iarnă,fără ABS, ASR si multe alte elemente de siguranța si nu era nicio problemă. Acum cu masini performante, cauciucuri de iarna ne împotmolim în 1-2cm de zăpadă. De vină e piesa dintre volan si scaun. Vb lui Băse... iarna nu i ca vara", au comentat alţi şoferi postarea cu drumul de la Sf. Ion din Cluj. 

Comenteaza