Au apărut noi detalii despre moartea cumplită a băiețelului de 11 ani din Bobâlna

Au apărut noi detalii despre moartea cumplită a băiețelului de 11 ani din Bobâlna
| Foto: adevarul.ro

Un băiat de 11 ani din comuna Bobâlna a murit la spital, la doar câteva zile după ce a suferit un accident. Polițiștii fac cercetări.

Emanuel Filip, băiatul de 11 ani, a suferit un accident când încerca să-și umfle roata la bicicletă. Băiatul a ținut în gură căpăcelul de la șurubul care permite umflarea roții, iar într-o clipă de neatenție a înghițit obiectul respectiv.

Băiatul a intrat în șoc respirator, iar tatăl acestuia nu a reușit să-i acorde primul ajutor și a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Poliția municipiului Dej a fost sesizată, la data de 23 februarie, în jurul orei 09.00, cu privire la faptul că un minor, de 11 ani, din județul Cluj ar fi decedat la Spitalul de Pediatrie din Cluj-Napoca, după ce ar fi suferit un șoc respirator ca urmare a unui incident.

"Din cercetările derulate de polițiști s-a constatat că la data de 14 februarie , în timp ce se afla în curtea imobilului din comuna Bobâlna, minorul ar fi ingerat accidental un obiect de dimensiuni reduse, de tip șurub, care i-ar fi provocat șoc respirator. La momentul respectiv a intervenit de urgență un echipaj medical care l-a transportat pe minor la Spitalul de Pediatrie din Cluj-Napoca", a declarat IPJ Cluj pentru ZIUA de CLUJ.

De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă "pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor".

CITEȘTE ȘI: Tragedie într-o familie din Cluj. Un băiețel de 11 ani s-a stins din viață după un accident stupid / "Drum lin printre îngeri"

Comenteaza