Update Foto Patru tineri au căzut cu maşina într-o râpă astă noapte, lângă Băişoara. Şoferul era băut, fără permis, iar maşina avea numere false

Patru tineri au căzut cu maşina într-o râpă astă noapte, lângă Băişoara. Şoferul era băut, fără permis, iar maşina avea numere false
Au căzut cu maşina într-o râpă astă noapte, lângă Băişoara. Trei tineri au ajuns  la spital, cu traumatisme
Au căzut cu maşina într-o râpă astă noapte, lângă Băişoara. Trei tineri au ajuns  la spital, cu traumatisme

Două echipaje SMURD au avut o intervenție în această noapte la Cluj, în apropiere de Băişoara, în urma căderii unui autoturism la o diferență de nivel de cca 3 metri.

UPDATE IPJ Cluj:

"Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Mihai Viteazu, care se deplasa cu un autoturism din direcția localității Valea Ierii înspre Băișoara ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina părăsind partea carosabilă, ajungând în albia râului Valea Ierii.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului care conducea autoturismul și a altor doi pasageri, tinerii în vârstă de 18 și 23 de ani, ambii din comuna Iara.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că tânărul nu deținea permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat, având aplicate plăcuțe de înmatriculare false.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neîmatriculat și cu numere false."

________________________________________________________________________________

O autospecială și două echipaje SMURD au intervenit în cursul nopții trecute pentru a gestiona o situație de urgență generată în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, în apropiere de localitatea Băișoara.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 1.20, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism căzut într-o râpă cu o adâncime de cca 3 m, în care se aflau două persoane care prezentau traumatisme la nivelul picioarelor și care necesitau extragerea cu echipamentele speciale.

Astfel, salvatorii au acționat imediat pentru a evalua și a scoate cele două persoane din autoturism și a le aduce la nivelul părții carosabile, astfel încât să poată primi asistență medicală în ambulanțele dislocate la locul evenimentului.

Cei doi tineri au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. La fața locului au mai fost consultați alți doi tineri, dintre care unul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, potrivit comunicatului de presă al ISU Cluj. 

Comenteaza