Au golit rezervorul unui TIR parcat pe DN1 E 60

Au golit rezervorul unui TIR parcat pe DN1 E 60
Trei tineri au fost arestaţi pentru 29 de zile după ce au furat 120 litri de motorină din rezervorul unui TIR parcat pe DN1 E 60.

"La data de 30 august, ora 05.10, poliţiştii din Huedin i-au depistat pe M. Pavel, de 25 ani, din comuna Cuzdrioara, judetul Cluj, S. Laszlo, de 28 ani şi K. Eugen, de 25 ani, ambii din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa-Năsăud, care au sustras cantitatea de 120 litri de combustibil (motorină), din rezervorul unui autotractor TIR, care staţiona în parcarea de pe partea dreaptă a DN 1 E 60, la km. 546+300 m", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Cei trei tineri au plecat de la locul faptei cu două autoturisme. Una dintre maşini a fost abandonată în Huedin, iar celălaltă a fost oprită în trafic pe raza comunei Căpuşu-Mare. Cei trei tineri au fost legitimaţi şi conduşi la sediul Poliţiei oraşului Huedin, pentru cercetări.

Conform poliţiştilor, cei trei sunt suspectaţi că ar mai fi comis 7 astfel de fapte.

Suspecţii au fost prezentaţi Judecătoriei Huedin, instanţa emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 zile.

 

Comenteaza