Au început înscrierile la noua grădiniţă de pe strada Năsăud nr. 2

Au început înscrierile la noua grădiniţă de pe strada Năsăud nr. 2
Primăria municipiului Cluj-Napoca şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj anunţă deschiderea listelor pentru înscrierile la noua grădiniţă, de pe str. Năsăud nr 2.

Potrivit Primăriei Cluj-Napoca, înscrierile se pot face pentru toate nivelurile de vârste, întrucât grădiniţa va fi una completă din acest punct de vedere. Pentru înscrieri pot opta toţi cei care consideră că amplasamentul de pe str. Năsăud îi avantajează, fie că au locul de muncă în zonă, fie că locuiesc acolo.

Copiii din cartierul Mărăşti vor avea la dispoziţie începând cu acest an şcolar încă 120 de locuri disponibile. Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis ca acest spaţiu să fie administrat de către grădiniţa Dumbrăvioara, care va avea astfel 2 structuri - una pe Detunata nr. 2 şi cea de a doua pe str. Năsăud nr. 2.

Părinţii vor putea face înscrierile începând din data de 28 iulie şi până la 31 august 2011 la sediul Grădiniţei Dumbrăvioara de pe str. Aleea Detunata nr 2, zilnic între orele 9:00 - 13:00. Actele necesare înscrierii sunt cerea tip, copii după certificatul de naştere al copilului şi după actele de identitate a părinţilor şi adeverinţele de serviciu ale părinţilor.

 

 

Comenteaza