Au început înscrierile pentru târgul de ceramică contemporană Caolin

Au început înscrierile pentru târgul de ceramică contemporană Caolin
Asociaţia Caolin a anunţat deschiderea perioadei de înscrieri pentru cea de-a doua ediție a târgului național de ceramică contemporană omonim.

Artiștii și designerii de produs care doresc să participe sunt invitați să completeze formularul online de pe site-ul asociaţiei până la data de 28 mai.

Târgul se va desfăşura între 19 şi 21 iunie în incinta Muzeului etnografic al Transilvaniei şi va aduce în atenţia pasionaților de artă clujeni o selecție variată de lucrări, de la creații artistice la obiecte utilitare de cea mai înaltă calitate, realizate de peste 20 de artiști români. De asemenea, publicul va fi întâmpinat şi cu o serie de ateliere gratuite pentru copii și adulți.

"Caolin este târgul anual care aduce în prim plan măiestria și avangarda artei ceramice de pe teritoriul românesc. Evenimentul are un caracter profund interactiv și își propune să popularizeze tehnicile ceramice printr-o serie de întâlniri și cursuri practice deschise publicului", a afirmat Letiția Câmpan, doctor în culturi ale comunicării.

Asociația Caolin, organizatorul târgului, este o organizație non-profit fondată în 2014 cu scopul de a promova arta ceramicii și de a oferi publicului larg oportunitatea de a interacționa cu acest mediu. 

Comenteaza