Au jefuit garaje luni întregi în Cluj-Napoca, până să fie prinşi în flagrant VIDEO

Au jefuit garaje luni întregi în Cluj-Napoca, până să fie prinşi în flagrant VIDEO
Au făcut pradă în Cluj-Napoca, unde au jefuit fără griji proprietari de garaje, luni întregi, până să fie prinşi de poliţişti, ieri.

Este vorba de doi tineri de 24 şi 27 de ani din Cluj-Napoca şi respectiv Chinteni, care au fost prinşi în noaptea de 27 ianuarie, la 2 dimineaţa, de poliţiştii de la Secţia 4, în timp ce furau dintr-un garaj din spatele unui imobil de pe strada Şesului din cartierul Grigorescu, în Cluj-Napoca.

După ce au început verificările celor doi, poliţiştii au constatat că aceştia furaseră şi dintr-un garaj de pe strada Plopilor, unde valoarea bunurilor ajunge la 300 de lei şi a fost recuperat. Când au extins cercetările şi au făcut şi percheziţii, poliţiştii au recuperat o parte din bunurile furate de suspecţi în perioada 2012- ianuarie 2013 din mai multe garaje din Cluj-Napoca. Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă în parte de instanţă, iar în consecinţă a dispus arestarea preventivă a tânărului de 24 de ani din Cluj-Napoca, în vreme ce pentru celălalt tânăr, din Chinteni, s-a dispus interdicţia de a părăsi localitatea.

Vezi imaginile Poliţiei de la faţa locului:

Comenteaza