Video Au mai rămas doar câteva zile până la UNTOLD. Ce a răspuns Boc când a fost întrebat dacă merge la festival

Au mai rămas doar câteva zile până la UNTOLD. Ce a răspuns Boc când a fost întrebat dacă merge la festival

UNTOLD, cel mai mare festival din România și unul dintre cele mai mari din întreaga lume, își deschide porțile în 4 zile. Primarul Clujului este de obicei nelipsit de la evenimentele importante din oraș.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost întrebat, vineri, la ZIUA LIVE, dacă va merge la festivalul de muzică electronică.

Nu e nimic nou sub soare. E un eveniment pe care îl cunoașteți. A pus Clujul pe harta evenimentelor de profil. Arată că la Cluj pot avea loc evenimente la fel ca în orice țară a Uniunii Europene. Sper să fie un succes ca și în anii trecuți. Bineînțeles că voi merge”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul Clujului.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD are loc între 4-7 august 2022, în Cluj-Napoca. Peste 200 de artiști naționali și internaționali de top vor urca pe scenele unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume. Alok, Above & Beyond, Anne-Marie, Claptone, David Guetta, Dimitiri Vegas & Like Mike, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, J Balvin, Kygo, Paul Kalkbrenner Live se numără printre headlinerii de pe mainstage.

Toate detaliile despre sistemul de plată, Check-in și acces pot fi accesate AICI.

Comenteaza