Au mers la furat, dar au fost prinşi cu "mâţa-n sac"

Au mers la furat, dar au fost prinşi cu
Doi tineri din Dej au crezut că îşi pot însuşi mai multe obiecte care nu le aparţin. Au intrat în incinta unei societăţi comerciale, au spart un dulap şi au furat telefoane mobile, bani, dar şi un aparat foto.

Cei doi hoţi au spart un dulap al garderobei de unde au sustras trei telefoane mobile, un aparat de fotografiat şi un portmoneu cu acte şi bani. Distracţia nu a durat prea mult, pentru că în scurt timp, infractorii au fost depistaţi de oamenii legii.

Sâmbătă, în jurul orei 18.30, s-a solicitat intervenţia poliţiştilor pentru investigarea unui furt comis în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Dej. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, au fost depistaţi doi tineri, de 21 şi 25 ani, din Dej, bănuiţi de comiterea faptei, iar asupra acestora au fost găsite bunurile sustrase. Bunurile identificate asupra celor doi tineri au fost restuite proprietarului.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Cluj, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza