Au transformat un apartament într-o galerie de artă pe care o deschid azi FOTO / VIDEO

Au transformat un apartament într-o galerie de artă pe care o deschid azi FOTO / VIDEO
Doi tineri au transformat un apartament într-o galerie de artă, în centrul Clujului şi organizează, astăzi, FerdinArt 37 Fashion Day.

Este vorba de un apartament în care locuiesc doi tineri artişti, actorii Lucian Rad şi Silviu Ruşti de la Teatrul de Păpuşi Puck, "în care s-a întâmplat deja un vernisaj de pictură, în care se repetă la un spectacol de teatru şi în care organizăm astăzi un târg şi o expoziţie de modă a unor tineri designeri clujeni şi nu numai, şi care e deschis oricăror propuneri interesante, cu singura condiţie ca tema sau subiectul activităţii să fie legată de spaţiul intim, de apartament", explică Rad.

Evenimentul de astăzi este dedicat tinerilor designeri din Cluj-Napoca, Bucureşti şi Madrid, iar atmosfera e întreţinută de DJ Strangelove. Carmen Cherecheş, Diana Flore, Florina Fărcaş, Alexandra Ivaşcu şi Raluca Popa (foto) sunt designerele clujene care oferă astăzi bijuterii, accesorii, rochii de seară şi idei. Maria Pinto Jimenez, o tânără  designer de origine spaniolă, care se află astăzi pentru prima dată în România, îşi expune şi ea azi lucrările.

Evenimentul este deschis până diseară la ora 20, la apartamentul 6 de pe Ferdinand 37, mai spune Rad.

Etichete
Comenteaza