Au tras cu pistolul pentru un pumn încasat în faţă, iar bătăuşul deja e în arest. Clujenii revoltaţi: "De ce ultajul se sancţionează cu prioritate?"

Au tras cu pistolul pentru un pumn încasat în faţă, iar bătăuşul deja e în arest. Clujenii revoltaţi: "De ce ultajul se sancţionează cu prioritate?"

După ce au tras focuri de armă pentru un pumn încasat în faţă şi pentru a potoli câţiva petrecăreţi, poliţiştii clujeni au anunţat că acesta este deja în arest pentru 30 de zile. Clujenii ar vrea ca şi pentru siguranţa lor poliţia să se mişte la fel de rapid. 

"Tânărul de 24 de ani, din comuna Cămărașu, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, a fost prezentat în cursul zilei azi (marţi 27 septembrie - n. red.) magistraților judecătoriei Gherla, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile", a transmis IPJ Cluj, într-o comunicare emisă presei marţi seara. 

Amintim că un tânăr de 24 de ani, din comuna Cămărașu, județul Cluj a fost reținut, luni, 26 septembrie, pentru o perioadă de 24 de ore după ce a agresat fizic un agent de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida. Pentru a potoli mai multe persoane care se manifestau agresiv față de polițiști, starea conflictuală degenerând, aceștia au fost nevoiți să execute 3 focuri de avertisment cu arma din dotare, în plan vertical, pentru restabilirea ordinii publice. Ulterior bărbatul care l-a lovit pe poliţist a fost prins şi i s-a deschis dosar pentru ultraj.

Clujenii se întreabă pe bună dreptate cum de au fost atât de harnici politiştii în caz de ultraj, însă bolnavul psihic de pe Berăriei terorizează lumea şi este liber. Aceştia ar dori să afle de la poliţiştii clujeni de ce ultajul se sancţionează cu prioritate, iar restul cetăţenilor pot fi agresaţi oricând de persoane violente fără ca oamenii legii să tragă cu pistoale ori să intervină atât de rapid pentru arestări.

Cetăţenii ar dori o intervenţie la fel de rapidă a poliţiştilor şi în cazul bărbatului cu probleme psihice serioase care terorizează locuitorii cartierului Plopilor din Cluj-Napoca. Omul locuiește într-un imobil de pe strada Berăriei, aproape de centrul comercial Platinia, iar vecinii se plâng de faptul că deși individul e periculos, poliția nu face mare lucru pentru a le asigura protecția.

Citeşte şi: 5 dosare penale și probleme psihice serioase, totuși legea i-a permis să terorizeze un cartier din Cluj-Napoca

loading...
Comenteaza