News alert Austria, avertizări de călătorie pentru trei țări, printre care și România

Austria, avertizări de călătorie pentru trei țări, printre care și România

Persoanele care sosesc din cele trei state trebuie plasate timp de două săptămâni în carantină sau să facă dovada unui test negativ la COVID-19, au declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz şi ministrul de externe Alexander Schallenberg.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Austria emite avertizări de călătorie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, a anunţat miercuri guvernul de la Viena, care a invocat o înrăutăţire a situaţiei legate de COVID-19 în aceste ţări, transmite Reuters.

Orice persoană care soseşte din cele trei state menţionate trebuie să fie plasată timp de două săptămâni în carantină sau să facă dovada unui test negativ (la COVID-19), au declarat cancelarul austriac Sebastian Kurz şi ministrul de externe Alexander Schallenberg, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, vor fi suplimentate măsurile de control la frontierele Austriei cu Ungaria şi Slovenia, au adăugat cei doi demnitari.

Totodată, alte 13 țări europene impun anumite condiții de călătorie pentru români. Unele cer obligatoriu testul COVID-19, altele autoizolarea, în timp ce altele interzic intrarea românilor pe teritoriul lor. (Vezi: 13 țări europene au impus până acum condiții de călătorie pentru români)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza