Austriac, agresat de trei tineri într-un magazin. A vrut doar să aplaneze un conflict, dar a ajuns să fie luat la pumni

Austriac, agresat de trei tineri într-un magazin. A vrut doar să aplaneze un conflict, dar a ajuns să fie luat la pumni
Trei tineri au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţişti după ce ar fi agresat şi ar fi sustras banii unui austriac care a intervenit pentru a aplana conflictul verbal dintre aceştia şi un vânzător.

Extrem de neplăcuta întâmplare s-a petrecut luni noaptea, în jurul orei 23:00, într-un magazin de pe raza municipiului Turda, fiind reclamată la poliţie chiar de cetăţeanul austriac. Acesta a relatat oamenilor legii că a fost lovit cu bestialitate de trei bărbaţi pe care nu îi cunoştea.

"Victima ar fi intervenit să aplaneze conflictul verbal iscat între vânzător şi cei trei, care, ameninţând cu acte de violenţă, refuzau să plătească produsele achiziţionate", au precizat poliţiştii.

Din primele verificări a reieşit că doi dintre cei în cauză i-ar fi aplicat austriacului, un bărbat de 53 de ani, mai multe lovituri, i-ar un altul i-ar fi sustras banii pe care îi avea în buzunar.

Bărbaţii, cu vâsrte cuprinse între 25 şi 32 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în diverse forme de participaţie penală, şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza