Autorii jafului din Mărăşti, reţinuţi. Urmează să primească arest preventiv

Autorii jafului din Mărăşti, reţinuţi.  Urmează să primească arest preventiv

Autorii jafului armat de la sala de jocuri din Mărăști au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Vineri, 19 aprilie 2019, urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cu feţele acoperite şi înarmaţi cu un cuţit şi un pistol, doi bărbaţi ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Cluj-Napoca. În scurt timp, poliţiştii clujeni i-au identificat şi depistat, cei doi fiind duşi la audieri. Ulterior, joi seara, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar vineri urmează să prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

"Cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi joi, în jurul orei 16:45, în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit", precizează IPJ Cluj.

VEZI FILMUL JAFULUI AICI!

Comenteaza