Autorul accidentului de la Căpușu Mare din august, care a lăsat o familie în doliu, a mai fost ARESTAT înainte pentru furt și conducere FĂRĂ permis

Autorul accidentului de la Căpușu Mare din august, care a lăsat o familie în doliu, a mai fost ARESTAT înainte pentru furt și conducere FĂRĂ permis
| Foto: isu cluj

Bărbatul de 37 de ani din Cluj-Napoca, care la data de 23 august 2023, a provocat un accident rutier grav, pe raza localității Căpușu Mare, soldat cu rănirea a opt persoane, dintre care un bărbat a decedat ulterior, a mai fost arestat la începutul anului pentru furt și conducere fără permis. 

“Cu privire la aspectele apărute în spațiul public, referitoare la un bărbat din județul Cluj, care a produs un accident rutier pe DN1 E60, în localitatea Căpușu Mare, soldat, din nefericire cu rănirea mai multor persoane și ulterior decesul, la unitatea medicală a unui bărbat, facem următoarele precizări:

În cadrul cercetărilor demarate, imediat după externarea bărbatului din spital, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore. Ulterior, instanța de judecată a decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, aflându-se sub efectul măsurii preventive și la acest moment.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă. Menționăm că, la nivelul instituției noastre, bărbatul nu este cercetat în alte dosare penale întocmite pentru infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, facem precizarea că la data de 13.02.2023, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești pentru infracțiunile de furt calificat în forma continuării, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Ulterior, la expirarea acestei măsuri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură dispusă la data de 14.02.2023, de către Judecătoria Cluj-Napoca. La data de 29.05.2023, acesta a fost pus în libertate prin suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, prin hotărârea instanței din data de 29.05.2023, emisă de Judecătoria Cluj-Napoca", a transmis IPJ Cluj.

Reamintim faptul că un accident rutier produs, în jurul orei 15.30, pe DN1 E60, pe raza localității Căpușu Mare, s-a soldat cu victime multiple, iar ulterior cu decesul unei persoane.

Autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca în direcția municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din județul Bihor.

De asemenea, bărbatul de 37 de ani, din Cluj-Napoca nu avea permis de conducere. 

Comenteaza