News alert Autorul accidentului de la Sânnicoară, căutat la Cluj. E periculos și violent!

Autorul accidentului de la Sânnicoară, căutat la Cluj. E periculos și violent!
Ionel Rostaș este urmărit de polițiștii clujeni

Ionel Rostaș, alias Boxi, șoferul care a provocat accidentul cu trei mașini din comuna Apahida, este urmărit de polițiști prin municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit acestora, el se deplasează cu ajutorul taximetrelor în Cluj-Napoca, unde locuiește pe str. Sarmizegetusa. “Oricine poata da informații despre acesta sau despre locul în care se află este rugat să apeleze la numărul de urgență 112”, a transmis conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

Polițiștii atenționează că bărbatul este foarte periculos și violent. Conducătorul auto care a provocat un accident cu trei autovehicule grav avariate sâmbătă dimineață, la Sânnicoară, a părăsit locul faptei.

Trei autovehicule au fost implicate în acest accident, pe fondul nepăstrării distanței față de cel din față, în localitatea Sânnicoară, din comuna Apahida.

După impact ambele autoturisme au ieșit de pe partea carosabilă prin partea stângă, după ce au intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, și s-au răsturnat. Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului și nu ar fi posesor de permis de conducere.

VEZI imagini de la accident

Comenteaza