News alert Autorul accidentului mortal de pe Coposu s-a predat la Poliția din Baciu

Autorul accidentului mortal de pe Coposu s-a predat la Poliția din Baciu

Autorul accidentului mortal din această dimineață de pe str. Corneliu Coposu, s-a prezentat în jurul orei 18.00 la Postul de Poliție Comunal Baciu unde s-a predat autorităților.

 

În acest moment, bărbatul de 36 de ani este în custodia polițiștilor rutieri care efectuează activitățile de administrare a probatoriului. Ulterior, după finalizarea acestuia, autorul accidentului urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Poliţiştii clujeni au reuşit într-un timp scurt identificarea conducătorului auto care a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului.

"În urma activităţilor specifice şi având sprijinul comunităţii InfoTrafic care s-a mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat. Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj, care este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală", a transmis IPJ Cluj.

 

Comenteaza