Video Autostrada Sebeş - Turda. Supratraversarea de la DN1 și asfaltarea dintre podul Ampoi și DJ 107 C, punctele de interes

Autostrada Sebeş - Turda. Supratraversarea de la DN1 și asfaltarea dintre podul Ampoi și DJ 107 C, punctele de interes

Pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, al cărui antreprenor general este Pizzarotti, după ce a reuși să ridice și să monteze toa te grinzile la podul de pe râul Mureș a mai scăzut din turația motoarelor.

La finalul lunii octombrie principalele puncte de interes sunt supratraversarea drumului național (DN) de la intrarea în Lancrăm și pregătirea pentru asfaltarea terasamentului dintre podul peste râul Ampoi și Drumul Județean nr. 107C.

Sâmbătă, lângă benzinăria Lukoil, la sensul giratoriu provizoriu de la Lancrăm se lucra la viitoarea supratraversare a autostrăzii de către DN. În această zonă se lucrează pentru prima dată la lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda la o supratraversare pe grinzi metalice aduse din Italia pe bucăți, similare cu cele care au fost folosite la viaductul de la Aciliu, scrie Ziarul Unirea. 

Practic, grinzile au fost aduse pe bucăți mai mici, au fost așezate pe un așa-numit eșafodaj și sudate la fața locului. Din imagini se poate observa cam care va fi nivelul (înălțimea) supratraversării. După ce supratraversarea va fi terminată și se va muta circulația de pe drumul național pe aceasta, viitoarea autostradă se va săpa sub ea și se va desființa sensul giratoriu provizoriu.

Mai multe detalii, AICI! 

Comenteaza