Avalanşă de accidente pe timp de ploaie: cinci persoane, călcate pe trecere în trei incidente diferite

Avalanşă de accidente pe timp de ploaie: cinci persoane, călcate pe trecere în trei incidente diferite
Cinci persoane au fost călcate pe trecerea de pietoni în două accidente diferite, produse în timpul ploilor de ieri.

Astfel, o femeie de 44 de ani din Gherla a fost lovită pe raza comunei Iclod, la ora 08:58, de un şofer de 53 de ani, în timp ce ar fi traversat strada prin loc marcat şi semnalizat corespunzător ca trecere pentru pietoni.

"În urma impactului, aceasta a fost rănită grav, iar autovehiculul a fost avariat, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 1.500 de lei", după cum precizează poliţiştii.

O altă femeie, de data aceasta din Bistriţa-Năsăud, a fost rănită uşor după ce a fost călcată în aceleaşi condiţii la ora 10:40 pe strada Primăverii din Cluj, de un bărbat de 37 de ani.

Un incident similar s-a petrecut şi în seara aceleiaşi zile, la ora 19:48, pe DN1C E576, în Sânnicoară, comuna Apahida, unde un clujean de 48 de ani a surprins şi accidentat două tinere, de 19, respectiv 20 de ani, angajate şi ele în traversarea regulamentară a drumului pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a tinerelor şi rănirea uşoară a conducătorului auto, iar în acest caz valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 2.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs cele trei accidente rutiere.

Comenteaza