Avarie electrică în centrul Clujului. Alimentarea cu energie electrică a fost sistată

Avarie electrică în centrul Clujului. Alimentarea cu energie electrică a fost sistată
O avarie la reţeaua electrică din centrul Clujului a creat serioase probleme de trafic în zona pieţei Mihai Viteazu. Semaforul din zona pieţei a devenit nefuncţional iar circulaţia a fost aproape paralizată, având în vedere că zona este una de trafic intens. Întreaga zonă centrală a oraşului este afectată de pana de curent.

Avaria a afectat şi magazinele din piaţa Mihai Viteazu iar în momentul difuzării acestei ştiri situaţia nu revenise la normal.

Conform reprezentanţilor Electrica, furnizarea energiei electrice va fi reluată doar în jurul orei 18. Afectaţi sunt aproape toţi abonaţii Electrica din zona centrală a oraşului. "A fost o avarie la reţeaua de medie tensiune", a explicat purtătorul de cuvânt al Electrica Distribuţie, Andrada Balogh, pentru ziuadecj.ro.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Gina Pop, spune că în afara sesizărilor la numărul de urgenţă 112 prin care a fost semnalată avaria electrică, nu au fost sesizate ambuteiaje sau probleme de trafic, şi nici nu a fost necesară suplimentarea numărului de agenţi de poliţie în teren. "Traficul în centru a fost destul de lejer şi nu au fost semnalate ambuteiaje", a spus ea.

Comenteaza