Avarie la conducta de apă între Cluj-Napoca şi Gherla. 46 de localităţi rămân fără apă

Avarie la conducta de apă între Cluj-Napoca şi Gherla. 46 de localităţi rămân fără apă
Avarie la conducta care alimentează cu apă localităţile aflate între Cluj-Napoca şi Gherla. Pentru reparaţii, Compania de Apă a închis în urmă cu o oră furnizarea apei, şi o va redeschide doar în această noapte, la ora 2. Toate localităţile din zonă rămân, astfel, fără apă.

Din cauza avariei, rămân fără apă, până în această noapte la ora 2, nu mai puţin de 46 de localităţi. Este vorba de Apahida, Sânnicoară, Cojocna, Cara, Morişti, Corpadea, Căianu, Căianu Mic, Căianu Vamă, Văleni, Mociu, Vaida Cămăraş, Suatu, Chesău, Ghirişul Român, Aruncuţa, Ceanu Mare, Cămăraş, Câmpeneşti, Dăbâca, Pâglişa, Frata,Olariul Nou, Corneşti, Lujerdiu, Luna de Jos, Orman, Livada, Iclozel, Iclod, Fundătura, Bonţida, Răscruci, Vişea, Gădălin, Jucu de Sus, Jucu Herghelie, Lucu de Mijloc, Gherla, Lujerdiu, Morău, Fizeşu Gherlii, Mănăstirea Nicula, Bont, Săcălaia şi Nicula.

"Conducta a fost spartă", explică purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă "Someş", Lucian Croitoru. El adaugă că avaria a fost cauzată de o firmă care are lucrări la ieşirea din Cluj-Napoca. "Au săpat şi au spart conducta", a spus Croitoru.

Etichete
Comenteaza