Aventuri pe timp de noapte: băut la volan, un şofer şi-a distrus aproape în totalitate autoturismul

Aventuri pe timp de noapte: băut la volan, un şofer şi-a distrus aproape în totalitate autoturismul
Un şofer a ajuns să fie cercetat de poliţişti după ce, aflat sub influenţa alcoolului, ar fi provocat un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, la ora 02:50, poliţia fiind sesizată prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un autoturism a acroşat şi a distrus gardul şi branşamentul cu gaz al unui imobil din Gilău. 

"La faţa locului, pe DJ 107P, pe sensul de mers Someşu Rece către Gilău, a fost găsit avariat un autoturism. Totodată, gardul unui imobil era distrus pe o lungime de circa şapte metri, la fel şi branşamentul cu gaz", au transmis poliţiştii.

Şoferul vinovat a fost identificat de oamenii legii la scurt timp, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 31 de ani din comuna Călăţele, care ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe fondul consumului de alcool.

Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, însă valoarea pagubelor materiale se ridică la circa 4.000 de lei, autoturismul fiind avariat în proporţie de 70%.

În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută de Codul penal.

 

Comenteaza