Aventurile unui minor la volan: a furat o maşină şi a produs un accident

Aventurile unui minor la volan: a furat o maşină şi a produs un accident
Un minor a fost depistat de poliţişti după ce ar fi cauzat un accident de circulaţie soldat cu avarierea unui autoturism pe care l-ar fi sustras.

Întreaga aventură a avut loc în după-masa zilei de luni în municipiul Dej, personajul principal fiind un minor din Unguraş. Profitând de faptul că un bărbat de 54 de ani din Alba-Iulia şi-a lăsat autoturismul neasigurat, cu cheile în contact, în faţa unui local public din Dej, acesta s-a urcat la volan şi a pornit la drum.

Din nefericire pentru el, călătoria a fost una scurtă, neexperimentatul şofer provocând un accident de circulaţie soldat cu avarierea autovehiculului proaspăt sustras.

Nici persoana vătămată nu a pierdut vremea şi, de îndată ce şi-a dat seama de lipsa autoturismului, a alertat Poliţia cu privire la furt. În urma sesizării, oamenii legii au pornit pe urmele hoţului, iar cu sprijinul unor cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic au identificat tânărul bănuit de comiterea faptei la scurt timp după ce a cauzat accidentul.

În urma celor constate, în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul Penal.

 

Comenteaza