Foto Au refulat canalele în Cluj-Napoca și au aruncat capacele în drum / ”Mai zboară... de la ploaia torențială”

Au refulat canalele în Cluj-Napoca și au aruncat capacele în drum / ”Mai zboară... de la ploaia torențială”
Au refulat canalele în Cluj-Napoca și au aruncat capacele în drum / ”Mai zboară capace de la ploaia torențială”
Au refulat canalele în Cluj-Napoca și au aruncat capacele în drum / ”Mai zboară capace de la ploaia torențială”
Au refulat canalele în Cluj-Napoca și au aruncat capacele în drum / ”Mai zboară capace de la ploaia torențială”

A fost avertizare Ro-Alert la Cluj-Napoca, iar ploaia torențială de duminică seara a aruncat capacele de la gurile de canalizare în mijlocul drumului. În anumite zone din oraș, sistemul de canalizare nu a mai făcut față volumului mare de apă care s-a adunat. 

Un clujean a făcut duminică seara o filmare cu traficul de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca unde a observat mai multe guri de canal descoperite. 

”Aveți grijă pe Calea Turzii la coborâre! Canale descoperite!” - În filmare se observă mașinile cum coboară în viteză spre oraș, iar la un moment dat unul dintre șoferi încetinește și pune semnalizarea pe avarie. 

Acesta a observat că gurile de canal din mijlocul drumului sunt descoperite iar cei care coboară sunt la arisc maxim să rămână cu roata blocată într-o gură de canal sau chiar să provoace un accident. 

Cel care a postat filmarea pe pagina de Facebook Info Trafic Jud. Cluj a fost criticat că nu a coborât să pună capacele, dar cei care au comentat postarea spun că ”e ușor de zis, dar la cum se circulă în România, ai toate șansele să vină un bombardier neatent sau drogat și să se împlânte în tine sau să te calce cu mașina și mori ca prostul încercând să faci un bine. Din păcate”.

Și în Gruia au refulat canalele de la ploaia abundentă de duminică seara. ”Pericol accident în cartierul Gruia”, a postat un clujean pe Info Trafic Cluj-Napoca.

”A refulat apa din cauza ploii mari, țeava de canalizare nu a mai putut "înghiți" și a refulat la capac, aruncă apa capacul ca pe o foaie de hartie... pune capacul înapoi și gata nu te mai da "deștept" că râde lumea de tine. Atata nu știi...” 
”Din cauza ploii abundente acolo apa ridică frecvent capacul, dar dacă nu erai cârcotaș puneai mâna și îl așezai la loc”,
”Pune-l la loc, mai zboară capace de la ploaia torențială”, i-au spus clujenii celui care a postat. 

Comenteaza