Aveţi grijă şi prin Aşchileu! Nici acolo nu s-au topit încă fulgii căzuţi aseară

Aveţi grijă şi prin Aşchileu! Nici acolo nu s-au topit încă fulgii căzuţi aseară
| Foto: Facebook Info Trafic Cluj

Un drum judeţean acoperit cu un strat subţirel de zăpadă îi enervează pe şoferii de pe Info Trafic Cluj. E cel postat pe Facebook, dar probabil mai sunt şi altele pe unde lipseşte materialul antiderapant. 

"Aşchileu Mic ora 7.45, drum fără material antiderapant. Nu-i curățat aveți grijă la pod, la curba periculoasă", le trasmite un şofer colegilor de şosea, care ar avea de trecut prin Aşchileu, judeţul Cluj. 

Unii spun că, fiind mai departe de Cluj-Napoca, poate nu merită osteneala. "Păi știi ce departe de Cluj e Aşchileu... nu merită osteneala!".

Dar alţii îi liniştesc repede oferindu-le asigurarea că "aşa e și în Municipiul Cluj-Napoca". Posibil că pe drumari "i-a luat prin surprindere iarăşi zăpada". Adică... o mână de fulgi care încă nu a dat de razele soarelui care să îi topească pe loc.

Pe lângă sfatul cu echiparea maşinilor corespunzător pentru iarnă, "merețîncet" pare unul şi mai potrivit pentru şoselele din Cluj şi nu numai, pe unde a îndrăznit să cadă zăpadă în mijlocul lunii decembrie. 

Comenteaza