Foto ”Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor, să mă fac aviator...”. Așa a arătat săptămâna la Aeroportul Internațional Cluj

Aproximativ 500 de copii au fost în vizită la Aeroportul Internațiomal Avram Iancu din Cluj, în cadrul programului „școala altfel”.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Cluj, cei mici au trăit emoția întâlnirii cu piloții și echipajul de bord, iar unii chiar s-au urcat la manșa avionului.

«Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor, să mă fac aviator ...» Câți dintre noi nu am fredonat în copilărie acest cântecel?

Acesta a fost motto-ul acestei săptămâni la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj când am fost vizitați de aproape 500 de copii. De la preșcolari la elevi de gimnaziu , cu toții au trăit emoția întâlnirii cu piloți și echipaje de bord și preț de câteva minute visul de a deveni comandant de aeronavă a devenit realitate.

Bucuria și curiozitatea micilor vizitatori au fost dublate de informațiile acumulate în tururile de vizitare”, au transmis cei de la Aeroportul Cluj.

loading...
Comenteaza