Avocat din Cluj, salvat de la moarte de un medic aflat în timpul liber, după ce a căzut într-un pârâu în zona Colibița

Avocatul clujean Ciprian Păun a fost resuscitat sâmbătă, de un medic aflat în timpul liber, după de a căzut într-un pârâu din zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud și a intrat în stop cardio-respirator.

Celebrul avocat clujean Ciprian Păun a intrat în stop cardio-respirator sâmbătă după ce a căzut într-un pârâu din zona montană a judeţului Bistriţa-Năsăud. Avocatul clujean a fost salvat de la moarte de un medic aflat în timpul liber, care i-a acordat primul ajutor. Evenimentul a avut loc în zona Izvorul Zânelor din localitatea Miţa, aflată în apropierea lacului de acumulare Colibiţa. 

„Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, în apă. Din fericire, intervenţia promptă a medicului (aflat în zonă, în timpul liber) a fost vitală. Acesta a reuşit, în urma manevrelor aplicate, să scoată bărbatul din stop cardiorespirator, după câteva minute de aplicare a protocolului”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

Ciprian Păun a fost preluat de echipajele SMURD de terapie intensivă, ulterior de elicopterul de la baza aeriană Jibou și transportat de urgență la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. "A fost stabilizat și predat conștient și cooperant, cu hipotermie, echipajului de pe elicopterul SMURD", au mai precizat cei de la ISU Bistriţa-Năsăud.

"Vă mulțumesc pentru toate mesajele de sprijin! Sunt ok, în Cluj și totul va fi bine. Din păcate nu pot răspunde la toate mesajele, dar sunt bine. Voi reveni individual cu explicații . Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni! Acum e nevoie de un pic de liniște, dar voi reveni! Mulțumesc pentru înțelegere!", a transmis avocatul Ciprian Păun pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza