Avocaţii de la Boştină & Asociaţii, în conflict cu Primăria Cluj: "am depus la timp toate documentele şi clarificările" în litigiul cu constructorul cartierului Lomb

Avocaţii de la Boştină & Asociaţii, în conflict cu Primăria Cluj:
Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a depus la timp toate documentele şi clarificările solicitate de Primăria Cluj-Napoca în cadrul licitaţiei pentru servicii de asistenţă juridică în disputa cu Impact Developer & Constructo, anunţă avocaţii.

Aceasta, după ce Primăria Cluj-Napoca a organizat o licitaţie pentru servicii juridice, în conflictul cu constructorul cartierului Lomb, Impact Developer & Contractor.

"Precizăm că până în acest moment nu am primit nici o comunicare oficială privind respingerea ofertei noastre. Mai mult, ne îndoim că ea ar fi putut fi respinsă", adaugă avocaţii.

Aceştia spun că Boştină şi Asociaţii SPRL a transmis prin fax şi, ulterior, prin curier, o copie legalizată, cazierul judiciar nr 1990686 din 18.01.2012 emis de către Ministerul Administraţiei şi Internelor Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti precum şi declaraţia privind evitarea conflictului de interese, singurele două clarificări cerute în adresa nr.19777 din 18.01.2012 transmisă de Primăria Cluj Napoca. "Transmiterea ambelor documente s-a făcut înainte de termenul limită impus de primărie, chiar dacă acesta a fost foarte scurt, de pe o zi pe alta", arată aceştia.

De asemenea, avocaţii invocă faptul că oferta financiară depusă de Boştină şi Asociaţii SPRL "precizează în mod explicit că este sub pragul de 15.000 de euro", aşa cum este prevăzut în caietul de sarcini.  "Ne îndoim că, aşa cum relatează presa locală, Primăria Cluj Napoca va relua procesul de selecţie cu schimbarea caietului de sarcini, deoarece o asemenea măsură ar demonstra clar că oferta noastră este în conformitate cu toate prevederile caietului de sarcini iniţial aşa cum a fost el publicat pe SEAP; că Boştină şi Asociaţii a respectat toate preceptele deontologice şi cerinţele legale şi nu este în nici un conflict de interese, aşa cum au sugerat anumite publicaţii locale; că am depus la timp şi în termenul stabilit de autorităţi toate documentele clarificatoare cerute ulterior. O asemenea măsură ar demonstra clar că, de fapt, problema ar fi chiar caietul de sarcini însuşi", precizează avocaţii bucureşteni.

Vezi aici detalii despre licitaţia organizată de Primăria Cluj-Napoca

Etichete
Comenteaza