Avocatul Aspaziei Droniuc: "sperăm la beneficii pe termen lung"

Avocatul Aspaziei Droniuc:
Avocatul Aspaziei Droniuc a explicat că prin declaraţiile date anchetatorilor, în care recunoaşte că le-a dat bani lui Radu Bica şi Sorin Apostu, clienta sa speră să fie avantajată în instanţă.

Avocatul Mircea Ilian, cel care o reprezintă pe femeia care a "dinamitat" Clujul, spune că Droniuc nu a făcut o înţelegere cu procurorii anticorupţie, deoarece acest lucru este interzis de lege. "În România nu este ca în Statele Unite ale Americii. Înţelegerile între procurori şi învinuiţi sunt interzise şi sancţionate de lege. Se vorbeşte că în viitorul Cod de Procedură Penală vor fi prevăzute astfel de proceduri. Noi sperăm ca declaraţiile date de clienta mea în faţa anchetatorilor să-i aducă beneficii pe termen lung, când cazurile vor ajunge în instanţă", a spus Ilian. Acesta a precizat că Aspazia Droniuc nu doreşte să vorbească cu presa. "Mai multe despre circumstanţele în care a ajuns Aspazia Droniuc la DNA veţi afla la momentul potrivit", a spus avocatul.  

Mircea Ilian i-a mai asistat pe şoferul ucigaş Gabriel Hilote, tânărul acuzat că a înfiinţat un laborator de droguri, George Szekely şi consilierul judeţean Ilie Cornoiu, acuzat de luare de mită în dosarul "bacul xeroxat". 

 

 

Comenteaza