Avocatul lui Stoia: diagnosticul a fost confirmat, tratamentul e necesar

Avocatul lui Stoia: diagnosticul a fost confirmat, tratamentul e necesar
Sergiu Bogdan, avocatul omului de afaceri Călin Stoia, arstat preventiv, spune că tratamentul pe care-l urmează Stoia este „consecinţa unei afecţiuni cronice".

„Tratamentul medical la care este supus dl. Călin STOIA este consecinţa unei afecţiuni cronice. Aşa cum reiese din fişa sa medicală, inculpatul suferă de spondiloză cervico-lombară, acesta având nevoie de tratament conservator balneo-fizio-kinetoterapeutic şi de o reevaluare lunară neurochirurgicală", spune Bogdan. El adaugă că la cinci zile de la arestarea sa preventivă, Stoia „a acuzat dureri foarte mari la nivelul coloanei vertebrale, motiv pentru care a solicitat o evaluare medicală". Stoia a fost tratat ambulator, nu într-o procedură de internare pentru tratament medical sub pază permanentă, mai arată avocatul.

Diagnosticul emis de Spitalul Clinic Regional de Urgenţă a fost confirmat ieri de doctorul Ramona Oniga de la spitalul clinic de boli infecţioase, mai arată avocatul.


„Prin urmare, insinuările apărute în mass-media prin care s-ar sugera că domnul Călin Stoia ar suferi de o boală închipuită, precum şi faptul că ar fi beneficiat de un tratament privilegiat nu au niciun suport în fapt şi în drept", susţine avocatul.

 

Comenteaza