Băgată în spital de o ambulanţă

Băgată în spital de o ambulanţă
O femeie de 49 de ani a ajuns în comă la spital după ce a fost lovită în plin de o ambulanţă. Ieri dimineaţă, în jurul orei 09:55, Cornel T. din Vatra Dornei, judeţul Suceava, şofer pe o ambulanţă înmatriculată în Suceava, a accidentat grav un pieton.
Şoferul ambulanţei care avea toate semnalele luminoase şi sonore pornite a intrat în depăşirea coloanei de maşini pe strada Memorandumului din centrul oraşului, însă Eva Lilia A. s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Femeia a ajuns la spital în stare gravă, iar circulaţia a fost blocată în centrul oraşului mai multe minute.

“Ambulanţa circula cu sirenă, cu farurile aprinse, iar femeia a trecut strada printr-un loc nepermis. Femeia se află în stare gravă, a suferit un traumatism cranio-cerebral, comă Glasgow (o scală care stabileşte gradul de afectare a creierului în caz de accidentare - n. red.) de gradul cinci. Acum se face o investigaţie cu computerul tomograf şi urmează să fie transferată la secţia de neurochirurgie”, a declarat medicul Dorin Mureşan, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

Comenteaza