Băiatul dispărut dintr-un parc din Mănăştur în urmă cu şase zile, găsit de poliţişti

Băiatul dispărut dintr-un parc din Mănăştur în urmă cu şase zile, găsit de poliţişti
Băiatul de 13 ani, dispărut în urmă cu şase zile din Parcul Colina, a fost găsit azi noapte de poliţişti în centrul Clujului. Se pare că minorul a fugit voluntar de acasă. Conform oamenilor legii, acesta este teafăr şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Odenie Paul Sebastian, în vârstă de 13 ani, a dispărut în după-amiaza zilei de 13 decembrie, din Parcul "Colina" de pe strada Bucium din Cluj. Băiatul ieşise cu tatăl său să plimbe cei doi câini ai familiei. La un moment dat, cei doi câini au început să latre o persoană şi băiatul a mers să-i liniştească. Câteva momente mai târziu, minorul era de negăsit. Părinţii au sesizat poliţia în seara respectivă. Cunoscuţii familiei spun că băiatul a mai plecat de câteva ori de acasă.

Azi noapte, oamenii legii l-au găsit pe copil în centrul Clujului.

"În 19.12.2013, ora 00:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, au depistat pe strada 21 Decembrie 1989 un minor de 13 ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional. În urma depistării, minorul a fost predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Poliţie. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că, pe perioada dispariţiei, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni", se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Cluj.

Comenteaza