Băiatul peste care a căzut o poartă de fotbal, în stare gravă la spital. Medicii spun că prognosticul este rezervat

Băiatul peste care a căzut o poartă de fotbal, în stare gravă la spital. Medicii spun că prognosticul este rezervat

Băiatul de şase ani, accidentat grav după ce o poartă metalică de fotbal a căzut peste el, a fost operat la cap și este intubat şi sedat, prognosticul fiind rezervat, spun medicii.

"Pacientul a fost adus la spital sâmbătă seara cu traumatism cranio-cerebral sever şi edem cerebral masiv. A fost operat în noaptea de sâmbătă în cadrul secţiei clinice de neurochirurgie şi i s-a efectuat o craniectomie decompresivă. În momentul de faţă este internat în secţia clinică ATI, este intubat şi sedat. Din păcate, medicii sunt de rezervaţi în ce priveşte prognosticul. Este grav, nu se ştie cum va evolua starea copilului. Noi sperăm să îşi revină, dar neurochirurgul afirma de dimineaţă că nu poate să se pronunţe şi că deocamdată aşteptăm", a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Lisa Crăiuţ.

Poarta metalică a căzut peste copil sâmbătă seara, la ora 19.30. Incidentul s-ar fi produs în timp ce minorul s-ar fi jucat împreună cu un alt băiat, în vârstă de 8 ani, localnic, pe un teren de fotbal din localitatea bihoreană Ciumeghiu (detalii AICI).

În utma prăbușirii porții, băiatul a suferit răni grave la cap, membre şi torace şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea, unde a fost operat, iar apoi internat pe secţia de Terapie Intensivă.

Comenteaza