Video Foto Băiețelul din Cluj care își plimba câinele cu sania a mai primit un cadou surpriză

Băiețelul din Cluj care își plimba câinele cu sania a mai primit un cadou surpriză

Andrei, băieţelul care îşi plimba cu bicicleta cătelușul pe sanie ne-a cucerit pe mulţi dintre noi și ne-a amintit de copilărie. După ce a primit cadou o bicicletă nouă, Andrei a mai primit un cadou surpriză.  

Băiețelul din Cluj care își plimba câinele cu sania a mai primit un cadou surpriză

La doar 12 ani, Andrei, un băieţel din localitatea Râşca, judeţul Cluj, a reuşit să impresioneze multă lumea cu un gest incredibil. Copilul, care provine dintr-o familie modestă, singurul care lucrează fiind tatăl său, a fost surprins în această iarnă în timp ce îşi plimba câinele pe sanie, cu ajutorul bicicletei, prin zăpadă. Micuţul Pufi fusese de-a dreptul cucerit de jocul puştiului, aşa că a stat cuminte şi ascultător în timp ce era plimbat.

Renata, o pictoriță din Galați, în vârstă de doar 12 ani, a făcut un tablou după imaginea pe care a văzut-o în videoclipul de pe Internet și l-a căutat imediat pe băiat pentru a-i oferi cadoul. Reacția băiatului a fost specială şi a povestit despre prietenia lui cu Pufi.

Totodată, la începutul lunii februarie, voluntarii de la CERT, cei care intervin cu 4x4 la salvari, au decis să îi cumpere o bicicletă nouă pe măsura vârstei lui, plus un echipament complet. Cine a fost cel mai fericit? Cel mai probabil tot cățelușul Pufi pentru că ştie ce distracţie urmează şi pentru el.

Comenteaza