Banca Transilvania a primit vizita Familiei Regale

Banca Transilvania a primit, la Sediul Central din Cluj-Napoca, vizita Familiei Regale a României. Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au întâlnit, din partea BT, cu Horia Ciorcilă – Președinte al Consiliului de Administrație, Vasile Pușcaș – Membru al Consiliului de Administrație și cu Ӧmer Tetik - Director General.

Suntem mai mult decât onorați de vizita regală primită la BT și de colaborarea cu Casa Regală a României. Dorim să ne implicăm împreună în proiecte diverse, dedicate comunității - Horia Ciorcilă, Președintele Consiliului de Administrație BT.

Reprezentanții Băncii Transilvania s-au alăturat, azi, 14 octombrie, călătoriei făcute de Familia Regală cu Trenul Regal, din Cluj-Napoca până în Alba Iulia, pe traseul până în Câmpia Turzii. Călătoria este simbolică, organizată pentru a marca, alături de alte activități, Centenarul Încoronării Regelui Ferdinand și Reginei Maria la Alba Iulia.

BT a devenit Partener al Casei Regale a României în 2017.

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,7 milioane de clienţi, peste 9.200 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este cel mai puternic brand bancar românesc, cu un rating de AAA+, conform Brand Finance Banking (2022). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Comenteaza